Saturday, 31 December 2016

makeup bouquet

Hi

Korang kaki makeup tak?



If yes korang mesti suka masuk kedai makeup kan. Pastu mesti suka ada makeup kit, brush set atau pun makeup palette.

Aini bukan la orang yang pandai makeup, dalam bag pun ada compact power ngan lipstick jer.

Tapi aini suka tengok koleksi makeup. Teringat mase kawen dulu beg makeup mak andam da mcm luggage. Macam-macam ada.

Baru-baru nie viral makeup bouquet dari J-Party Havoc. Aini rase mana-mana perempuan pun akan senyum sampai ke telinga kalau dapat makeup bouquet tu kan.






Cantik kan. Agak-agak adr org nak bagi aini tak? hmmm... beli sendiri jela kot.. huhuhu..

Ok la just nak bagitau tu jer. 


Bye.

No comments:

Post a Comment